Friday, May 14, 2010

entry express....!!

Bismillah..

wallaaaa...berape abad dah ni aku tak menghapdate blog yang tercinta ini...wuhuuu...even aku ade kate blog aku under construction tapi actually aku tak buat ape2 pun untuk membaiki mutu prestasi blog aku yang kirenye agak serabai sekarang..sebab aku dah takdek mase wokeh!huh..lepas gerammm..ngaaa...T_T


ohh...nak kabarkan pade anda semue bahawasenye aku telah pun habis belajar setelah 4 tahun berade di UPM.woh...rindu sudah pade kawan2 sehausmet sekalian.huhu...tapi sekarang yipppi...sebab aku dah ade kat rumah..rase aman dan tenang serta menyeronottkan..even kat rumah hari2 kene bangun awal pagi..erk...hehe..mane taknye, duduk kolej hari2 bangun lewat,subuh ayam plak tu. kat rumah kenelah bangun awal pagi konon nak tunjuk kat mak yang anaknye ni memang anak yang baikk...wakaka...geli di situ..

Orait..letih sat menaip 100 km/j...huh..eh tipu..=p

Ok sekarang aku taknak la di cop sebagai budak penanam anggur or penghabis beras kat dapor nuu..sekarang aku tengah bertungkus lumus mencari kerja..yeah..!sangat teruja oke!haha...aku memang cepat over eksaitet harap maklum. Aku pun malas la nak duduk lame2 kat rumah tak buat ape2 sebab busan ler hari2 bangun pagi kemas rumah, jaga adik (sebab mak aku babysitter yek), masak (konon2 laa...) sidai kain, cuci pinggan mangkuk,kire kalau ade orang nak jadikan aku menantu memang aku paling layakla jawabnyee...ekeke..ok full stop merapu...

Sekarang aku memang takdek mase dah nak buat blogwalk sebab kat rumah takdek internet..*sobsob*..lain la dulu kat kolej dapat wireless 24 hours..so hari2 aku kene pegi cc sebab nak update fesbuk ok..huhu...

ok dah banyak cakap kat sini...kalau ade ape2 hal bleh la kontek aku di nombor 0123456789..haha..tipu! alaa..drop je komen kat tepi nu...k salam seme!

3 comments:

Khairi said...

just drop by! Have a nice days forward ya!

faizu said...

hye!!bertandang sebentar melihat follower=)..

wah!!da abes stdy!!!besnye!!

Anonymous said...

wei pemalas,alasan pi cc cari kerja online,padehal update blog ngan maen fb...ish,keji siot

ape tak try http://achemm.blogdrive.com
or search 'berita semasa'
or apply la master kt uitm s.a

blonc

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails