Wednesday, February 3, 2010

friendship contest

Saye pun nak join contest ni jugak...^^

sila klick pic untuk ke blog penganjur..=p

Tarikh tutup penyertaan adelah pade 12 februari 2010.

Ni kawan-kawan saye. Saye sayang kawan-kawan saye..=p



Dari blakang ke depan iera, Aien, zaa, yaya, iepah, eja.

Nak cite pasal kawan-kawan ni, aku rase tak cukup 2 hari aku nak menulis. Banyak sangat kenangan start dari la first sem bile muke masih lagi nerd2 seme smpai dah final sem ni bile mane masing2 nak tunjuk kekuasaan sebagai final year student. Nakal kami ni.hehe...btw, aku sangat rindukan kawan-kawan aku ni seme. Bile masing-masing dah busy smpai kadang2 kami takdek mase nak spend mase same2.

Tetibe sayu hati weh tak lame lagi kami akan berpisah...*sobsob*

Sayang kamu semue...^^,

4 comments:

Lt. Danny Rock said...

huih ramai giler yg masok contest tu.. aku nk join tp tgk rmai sgt lak huu..
pengajur tu mmbr ko ea..?

Hakim said...

lawa gambar..mmg friendship tul..:)

http://www.keemzone.com/2010/02/friendship-contest/

khalisyaa said...

danny: tau xpe...rmai giloss..
tp disebabkn aku rase aku teringin gile nk masok, so aku join jela..hehe

hakim:
heheh..thanks hakim...^^

oen said...

kontes apa ya itu... mantep banget, btw da kado nih buat khalisyaa, liat di rumahku ya :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails