Thursday, April 29, 2010

Aku telah ditegur dengan hantu comel...!!

Boleh plakkan hantu dikatakan comel. Aku taktahu la part mane hantu yang comel tu kan. Maybe toyol kot...erkk..ok..tapi hantu ni memang betul2 comel la ok!siap tegur soh buat tag lagi...hehe...thanx abg sukur kasi tag macam ni pulak. Macam tetau plak suke buat tag...hohoh! Ok kembali...Meh kite siapkan tag dari hantu comel ni..

1. Go to your picture file, select the 8th photo folder
2. Select the 8th photo on that folder
3. Post that post along with the story
4. Then challenge 8 blogger to do the same.



Taraaa.....alamak...bukan gamba hantu.hehe. Gamba ni mase kat lab tak ingat lab ape. Mase ni tengah tengok demo yang aku pun tak ingat demo ape yang lecturer tengah buat..macam kusyuk semacam  jekan.Ni gamba mase aku tahun 3 kot. Muke suci lagi..hehe...

Aku tag sape2 jela yang nak rase suke nak buat ea. Really appreciate sape yang buat tu.hehe..

Ok dah! Abg sukur saye dah buat....=p

2 comments:

Mohd Sukur Ibrahim said...

kalau sy jadi traffic light pun comel ok...ni kan jadi hantu..sure paling comel..haha..anyway tq sudi buat..all the best!!

khalisyaa said...

cene ea jadi trafik light?hehe...welcome2...
tag la lagi ea..
hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails