Friday, April 16, 2010

Takdek motif!

Pagi yang sungguh indah. Burung-burung berkicauan riang. Matahari menyembunyikan sedikit wajahnye disebalik awan gemawan yang berarak tenang. Angin bertiup lembut. Tapi hati sedikit gusar. Tidak setenang awan. Tidak seindah pagi. Tidak seriang burung-burung yang berkicau.



 *******************************
 

Nota baru print semalam. Langsung tiade keinsafan untuk mentelaah matapelajaran tingkahlaku dan kesihatan yang examnye akan berlangsung pada rabu hadapan. Nafsu yang terlampau terhadap ketiduran sangat mengganggu konsentrasi pembelajaranku!ngaa...buktinye, pagi ni je aku dah bangun pkul 930pagi. Tu yang terpuitis mendendangkan sajak yang takdek bunyi di siang hari tu. Bukan pagi ni je. Macam tetiap hari je aku melambat-lambatkan kepagian.heh. Sangat jujur di situ.

Buat blog ade plak masenye?

hah..hah...sape tu aku dengar bisik-bisik?? Meh cakap depan-depan..hehe...blog ni wajib ok. No excuse. grr...>.<

8 comments:

Aidi-Safuan said...

wah..introduction yang sungguh xnak kalah! hehe...

khalisyaa said...

hoho..

saje je aidi...

begitu flower..

heee

hazman aka species1980 said...

good2x... blog mesti diupdate setiap hari yea....

kisahsensasi said...

still bangun di waktu pagi.... kira ok lagi la tue.... ;-)

OEN-OEN said...

ku tak paham :P

khalisyaa said...

ape yg tak paham oen?huu

Lt. fDanialz said...

haha biase la.. aku pon mesti bangun lambat gak.. huu

per2 pun, time study week sempat lak eh nak update

khalisyaa said...

mest sempat danial..

takdek la nak ngadap nota 24hours..

huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails