Tuesday, December 22, 2009

GENGBLOGGER: JEJARI SENI KAMI

Testing...testing...

Bile terase mate dah stim ni la tetibe terlayan nk bukak gengblogger ni. Otomatik mate jadi segar bugar balek bile tgk ramai plak org join cipta tagline utk gengblogger. peh...terus otak aku menari2 pikir idea name ape yg seswai nk bubuh utk tagline nih. Aleh2, aku pileh name ni. JEJARI SENI KAMI. Aikcheh. mcm berbunge2 plak an. haha....Aku tak penah lagi ni join contest2 ceni. Saje je nk sertai sbb masih baru lagi dlm blogging ni...tape tape..sbb mate ni dh rase stim balek dan dekat 3 kali jeling2 katil, aku pn decide nk bubuh je name ni. Ok tak?
Next time aku buh name len plak. Tu pn klo ade mase..hehe...

Orait, sebelum jari aku mule nk menari2 merapu ni, nak story gak an psl gengblogger ni. Mule2 tu aku bukak blog kawan aku ni pastu aku ternmpak le logo gengblogger ni. Aku trus klik dan wallaaa....rase mcm sronok je bile bace entry2 blogger kat situ. So aku pn decide nk join grup ni sambil2 tu berkenalan dgn kawn2 blogger kat sini. Dulu aku buat blog pn utk bace sndiri2 jek, tadek sowg pn follower*sobsob*. Aleh2 bile join gengblogger ni, ramai yg sudi singgah blog aku dan ade follower skit demi sdkit. Eksaitet jgk la kan. Thanks kepade mereka2 yg menyapot aku..huhu...teharu..~~
Byk lagi yg aku kene blaja psl dunia bloging ni sbb even aku dok universiti pn aku ni agak kayu IT jgk. Agak segan disitu..huu..Thanks lagi nk bagi kt kawan2 blogger yg byk tlg aku cthnye mse org tak dpt nak bubuh komen kt blog aku ni sbb teknikal error.hee...trimas sudi tnjuk ajar...^^,

Orait laa...mau tido...selamat maju jaya All...~~~

3 comments:

sue said...

aaaa.sonok kan gengblogger

nurain rodze said...

ur welkam . haha
jum nnti lepak reramai .
ade kak oren , ade kak chenta , ade yusenze , ade touya , ade ain . haha .
lagi lagi ramai

Eyriqazz said...

gengblogger cool..I makin kerap masuk gengblogger compare tu innit or imcurtain

p/s :taknak disablekan word verification ke?

http://eyriqazz.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails