Tuesday, March 2, 2010

Aku mimpi.................

Selamat malam kawan2 sekalian...

Apsal tak tido lagi? hurmm..gayot ngan aweks ea?Ke study ni?hehe...

Aku tak tido sebab teroverdose nescafe mild 3 in 1 tadi. Mate kembang semacam jek. Takmo plak die kedip2 siket pun. Aiseh..nampak gayenye kenela stay up bace nota untuk test tak lame lagi. Ala..cakap2 teh o je aku ni. Jap lagi ade le tu terpesong mane2..tak fesbuk mesti blogwalk.huh.

Asal aku blogwalk je mesti aku ade terbace kisah pasal mimpi. Apesal ea? Ade minggu menulis kisah2 mimpi ke? hah...klo centu aku pun nak story sikit le pasal mimpi aku petang tadi..hehe..agak pelik tapi....ala mimpikan, ape yang tak pelik...

Aku mimpi aku jumpe dengan ustaz Pahrol Mohd Juoi. hahhaha..pelik tak pelik la kan. Kenal ke? Ala..penulis buku 'Tentang cinta' tu. Aku ade beli buku tu. Menarik isi kandungan die. Aku jumpe beliau mase aku tengah naik bas. Ustaz Pahrol ni yang jadi driver bas plak tu. Siap pakai songkok ngan baju coat lagi. Segak dan kemas. Aku pun mintak tandatangan beliau. Aku siap sembang lagi dengan beliau. "Dah lame ke jadi dirver bas??"huhuhu...ape daa punye soalan. Then die jawab. "ala..biase la...nak cari duit tambahan siket" Then pastu *Ting* aku terjage. Mase jage tu mate aku terus fresh lagi mengenangkan mimpi aku tadi. Apesal tah beliau boleh masuk dalam mimpi aku. konfius2.

5 comments:

Lt. fDanialz said...

dalam banyak2 blog kan, aku ske bace ayat ko.. walaupun kosong dan tak ade pengisian sangat, tapi pengolahan ko tu wat aku tertarik dengan mu hak3

khalisyaa said...

hahahha..
thanks kerane begitu jujur..hehe..
mmg kosong dan tadek isi kn?
sbb mmg tadek idea..huhuhhu...
kne improve lagi...wiii...

Lt. fDanialz said...

kosong pon tapi pengolahan ko menarik.. so readers cam aku ni suka seni bahasa yang ko pakai ni he3

Mahyuniizriyanti said...

oh..trime kaseh ye danial.
eh..ko nye blog pn best gak tau...
byk input...
tu yg syok bace..then apply mane yg patut...^^,

Lt. fDanialz said...

haha ada orang tolong terima kasihkan untuk aku..

bleh aku bace tak ko punye blog mahyunii?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails