Sunday, March 28, 2010

bile happy dah terover...leh jadi gile tau..!

Ok...alrite...oyeh!



Ok jap..kasi aku setel down kan diri aku sebentar. huh.hah.satu.dua.in out.fuh...

Sori la ye take time skit nak kasi mood happy terbabas aku ni nak kasi ke normal mode balik. He. Aku bukan ape, aku takot nanti bile aku menaip mase tengah overeksaitet kang aku mencarut mengarut bende2 yang tak sepatutnye kat sini plak.heh.

Minggu ni boleh kate segala macam keserabutan yang melanda diri aku dan diri orang2 sekeliling aku telah disetelkan dengan baik dan terlalu baik, aku rase, dan kini keadaan sudah kembali normal. yeh!

Dan sekarang aku rase bertambah rilek, bahagie (cewah) dan lebih tenang. Tak kesah la homework bersepah ke, thesis baru 3 muke ke, yang penting aku dah kembali happy dan terover happy...dan amat2 happy...(ok dah stop)..paham tak perasaan aku cene skang??hehee...

But then, in the end(linkinpark kate) aku dengan konfemnye akan terharu, tersedih bile semue nye sudah berakhir kelak. Even aku sendiri tak nak bende ni berlaku, tapi kite tak boleh nak suroh mase tu berhenti kejap, dan bagi setaon lagi mase untuk aku bersame dengan orang2 yang aku sayang. Mean kawan2 aku. yep..kawan2 yang aku sayang..

eh stop..asal aku tersebak plak ni?


~zaa||yaya||iepah~

nota kaki: siyes aku akan merindui korang.T_T

4 comments:

Afeeqa said...

senang je klo nk hilang rindu kat member. selalu lah calling2 dorg. hehe. tu yg slalu i buat. :)

Lt. fDanialz said...

hargai la masa2 keseronokan ini dimana anda tidak akan dapat mengulanginya kembali..

jangan riso pasal thesis+assingment+exam, enjoy la habis2an sebelum anda tidak sempat nak abis enjoy..

Mahyuniizriyanti said...

afeeqa:
nnt dh jarang hang out..
tu yg akn dirindui..
huhu..

danial:

betol3...
enjoy sepuasnyee.

wiwiwiiii...^^,

Lt. fDanialz said...

haha welkam2

anyways, korang nampak sangat cumey~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails