Sunday, March 7, 2010

Sentap dengan wireless la ceni..

Hujan sangat lebat hari ni. Setelah seharian bumi kekeringan tanpe disimbahi air hujan. BErsyukur atas rahmat yg diberikan. Sungguh khusyuk aku mentelaah matapelajaran transgenic, persediaan untuk ujian pade esok pagi. Tapi kosong terase di tubir kepale. Tiada satu pun perkataan atau ayat2 saintifik yang lekat dan tersimpan rapi di akalku. Kosong rasenye.

Kepale tidak henti henti terangguk angguk..bukan sebab paham dengan nota yang dibace, tapi kerane mengikut alunan rentak muzik rock the all american reject yang aku pasang melalui window media playerku.(rockkah mereka?)

HUjan makin lebat. Terase nyaman bile angin sepoi2 singgah menampar pipiku melalui tingkap bilik yang ternganga luas. Sengaje dibiarkan begitu supaye aku dapat menghayati suasane malam disamping merasai kesejukan angin original.

Tangan ligat memicit kepale mouse laptop pade window wireless network yang tak habis2 direpair untuk mendapatkan connection. Lembab. Ciss…mungkin disebabkan hujan yang lebat maka wireless connection gagal terbang masok ke bilikku…hangat dihati semakin menebal pabile network langsung tiade dan sukar untuk dihubungkan. Bebulu rase….ngaa…~~ tak sempat aku nak download lagu..haih..







Notakaki: sape nak belanje aku brodben?aku dah tahap sentap dengan wireless fakulti nih…

6 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

saba je..nk wat cmne..
bkan rezeki kn...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Hahaha...intro macam hape rupanya nak cite pasal wireless.

Lt. fDanialz said...

upm baru2 ni server down la.. ni mesti tak bace iklan kat uspot... tak pun pakai proxy jer.. ha3

Mahyuniizriyanti said...

permataputih: ok...............

razi: hoho..gedik kan..

danial: tak main la uspot.lembab gile..aku pkai wireless kat fakulti jek..huhu

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

streamyx... hehe :-)

khalisyaa said...

cene nak psg stremyx kt kolej.
huu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails