Saturday, January 30, 2010

Aku dah nak tua.

Bismillah....

Hujan sangat lebat hari ni. Kawan2 ramai yang balik rumah. Ade gak yang pegi dating, ade yang tengah berhibernasi dalam bilik,sorang lagi pegi shoping kat jalan Tar. Nak ikot tapi macam malas jek sebab jaooh plus takdek bende nak beli. Rumah sangat sunyi. So surf internet saje di bilik sambil karaoke sorang2..tiade gangguan. So sabtu aku sangat kebosanan. Nak start buat homework kemalasan plak an. Nak buat thesis writing lagi la jauh. Eh aku ni macam tak nak grad je gayenye..hehe...

Histo aku dah siap jugak akhirnye. Tinggal nak staining dengan reading sample. Pastu dah boleh insert data, prepare result dan lain lain. Pastu late march kene hantar thesis and oso late april plak presentation viva. Lepas tu dah habis la. yeh! habis jugak.....hehehe...

Tak sabar nak keje. Lepas ni kene la sapport family plak. Kakak and my eldest bro dah nak kawen bulan April ni. Pastu dorang mesti nak bina kehidupan masing2. Nak duduk jauh skit. Nanti kat rumah tinggalla aku ngan my second bro, adik adik due orang dan my mak. *Sobsob* sedey plak an. Mak jadi babysitter je kat rumah. So skang aku rase tanggungjawab aku dah besar skit. InsyaAllah nak dapat keje yang ok ok sikit, boleh bantu keluarge. Abang aku yang sorang lagi tu keje sambil blajar. Die kate nanti die suruh aku sorang je tanggung family sebab die nak amek full time blajar plak. Pastu tanggung die skali. Banyak le cekodok kau.

Macam tak caye je aku ni dah masok ke zaman ketuaan. urm..bukan, kasi sedap skit..matured.huhu...siyes weh aku takdek gaye langsung. Macam budak tak cukup umo je lagi ha. Korang tak caye? Klo korang jumpe aku mesti korang kate aku ni macam budak darjah 6..hehe...muda lagi tuuu...

All the best for me..^^,

3 comments:

Mohd Fahmi bin Hussain said...

ye ke muda lg..tgk sket! :)

Lt. Danny Rock said...

haa kalau rase budak tak cukup umo g masok skola rendah balik.. br la bleh enjoy lagi haha

khalisyaa said...

haha..
siyes rmai kate aku ni mcm dak umo 19 taon..
awet mude tau..
heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails