Friday, January 29, 2010

Happy tak beragak.

Hari ni lapa.Hari ni ngantok.Bangun pagi tadi kul 8am.Terlajak sudaa. Patutnye pagi ni pegi buat histo kat lab. Tapi dapat mesej dari Abg Rasyid, cikgu mandu aku yang superb garang tu,"pagi ni free?cikgu nak ajar mandu.."...."ok" Aku reply. Still selubung ngan selimut. Malam tadi hujan. Rugi la kalau tak tido puas2. Baru nikmat.hoho..!

Aku bangun. Jap lagi abg rasyid nak datang. Sesiap la ala kadar. Brekfes dengan buah rambutan 10 bijik. Kupas banyak2 letak dalam bowl, ratah sorang2 sambil bace paper kosmo hari ni. Brite tak menarik. Campak tepi. Abg rasyid call, kite ke putrajaya blaja mandu. Seronot!

Abg rasyid ajar aku step by step. Salah skit melaung volume 5 kat aku. Pedih2. Kalau korang denga abg rasyid mbebel kemarahan, korang macam rase down gile la. Rase macam nak nangis..hehe..tapikan, abg rasyid baik ma dengan aku. Sebab die kate aku cepat pick up. Senang nak di ajar.hoh..kembang skit yeh!

Smpai kolej dah tengahhari. Terover eksaitet sebab dah pandai bawak kete siap kene puji2 lagi. Muke tak abis2 sengih dari tadi. Disebabkan aku terover eksaitet, tetibe terajin nak kemas rumah plak an. Lap meja. Buang sampah. Isi air dalam botol. Basoh pinggan. Muke still lagi dengan ekspresi yg same macam tadi. Tersengih-sengih. Pastu otomatik plak rajin nak basoh baju tanpe bepikir panjang. hehehe....marveles terhadap diri sendiri. Slalu tggu baju bebukit dulu baru ade rase keinsafan nak basoh baju.

Ok. Dah petang. Selamat menunaikan solat Jumaat kepade umat2 islam muslimin terutamenye. Petang aku nak ke histo lab untuk sectioning. Cepat2 buat so cepatlah siap.^^,
Senyum macam baby ni kan cute?^^

3 comments:

Lt. Danny Rock said...

seronok kena puji sampai ekcited satu hari.. bagus la ko nih

khalisyaa said...

gile tak bagus weh...
baru sehari puji..
klo 12 hari...hari2 aku hepi la ceni..hehe

touyakaruma said...

Akupun tengah belajar memandu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails