Friday, January 1, 2010

Selamat Datang DuaRibuSepuluh

Alhamdulillah..

Berjaye jugak kite smpai ke tahun 2010. Dan as usual seperti tahun2 sudah semestinye kite mengharapkan sesuatu yg lagi baik dr yg sebelumnye. Ade azam yg jadi dan ade jugak yang tak penah jadi. klo tanam azam byk2 pastu lupe pn takdek makne. So renung2kan jela...heh...

orait..

aku nak amek kesempatan ni to thanks everyone, i mean EVERYONE who had made my 2009 a great and meaningful year in my life. And I hope the upcoming 2010 will be even better.

For those that had supported me thru my hardship and made my life wonderful..i thank you and salute you.

For those that I've argued with, never got along with and never dissagreed with dan sape2 yg hatinye yg dah aku lukakan, guriskan sama ada sedar ataupun tidak...well,"aku manusia lemah, penuh kekurangan"..I want to give my apologize to you. I will make it up and improve in 2010..InsyaAllah..

For those yang telah lukekan hati aku, stab me behind my back (sakit tau!) ataupn terkecikkan hati aku....all the past had been forgotten and forgiveness is the best revenge...i think....

Last but not least. Aku nk ucapkan kebahagiaan, kesenangan dan kerahmatan yg tidak terhingga dan semoge tahun 2010 yg bakal menjelang menjadi tahun yg cemerlang buat kite dan mendapat keredhaan Allah..InsyaAllah~~

3 comments:

Biela Jailani said...

Selamat tahun baru ;)

UUN UMAR ROBI said...

met menggapai cita-cita

khalisyaa said...

maseh seme..
slamat tahun baru jgk...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails