Wednesday, January 20, 2010

Jangan jadi lagi..ngaa..T_T

Based on a true story...Jangan bace smbil makan! Crite ni ade sdikit adegan2 kotor dan busuk!

**********************

Semalam kelas habes awal. So dengan tergesa2 aku terus naik ke lab pharmaco untuk slicing stomach tikus2 aku, prepare untuk processing esok kat histopath lab. Perot aku ni tetibe plak meragam tak pasal. Kruk kruk kruk bunyi die. Tengah2 potong stomach ala ala gaye mak aku potong bawang kat dapo tu, perot masih lagi rase tak selesa. Macam nk ke toilet. Tapi aku still nak tahan skit gi smpai habes seme keje2 aku ni. Ok. Tetibe rase tak tahan dah! Cepat2 aku bukak labcoat dan berdezup aku marathon ke toilet yg berhampiran. Fuh. Hajat terlaksana. Aku bukak paip. Tup tap tup...air tadek weh!Paip toilet tu osak! wallaa....what the heaven...!!??!! *&%^*&...

Aku dah cuak. Perot dah sebu. Tetibe ramai plak homo sapien dlm toilet tu..demm....!!.ehem...ok, stay still. Carik idea bernas. *Ting!* Aku akan convert ke toilet seblah. Tunggu mase seme homosapien2 dlm toilet tu belah secepat yg mungkin. Halamak..tetibe plak nak bergosip2 dlm toilet plak dah. Ni la koje dak pompuan kn..haih...Ok. Sunyi. Inilah masenye...jeng jeng jeng........................

hhuhuhu...okla..okla...korang takyah la nak bayang ape2 ok. Siyes bengang plak aku mase tu. Paip toilet hujung tu osak, so air die menitis setitik demi setitik je weh. So tadah jelaaa macam mane gaye skali pun. Janji bersih dan suci..huhu....hadooii la....

Aku rase ni kali ke 2 kot jadik cenggini. huhuu. So moral kat sini, before korang nak melepaskan hajat tu kan, gi la test bukak paip air tu dulu check ade air ke tak, so takdek la jadi kes macam aku ni lagi kan...hehe..tobat den!

ok sudehh...

6 comments:

HAZWAN17 said...

naseb baek air menitik..klu xde air langsung..lagi satu hal hehe

cybernetic88 said...

uik. jeng3. hahaha. cian diew. tau xpe. lengkali bukak paip dulu ye. kn susah. mau cebok camne. haha. =P

ejaa said...

test air dulu sebelom membuang =)

Dashing Days said...

hahahahahaaha..advise yg bgune utk org clumsy mcm i nih hehehe

khalisyaa said...

hazwan:
hehe..tau xpe..
berejam jgk la dok menadah air tu smpau penuh..huhuhu

cybernetics:
baekk...lenkali tak buat dah..tobat!hehe

eja."
yup eja..praktik jugak tau jgn lupe..^^

dashing:
yoh..kite same..!!!hehe

highcarl said...

penah jadi kat haikal dulu time sekolah. Lagi teruk. Dah abis bom, bukak paip, sekali air takdak. Panas je. Hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails