Friday, January 8, 2010

SEdapnye tido dikala hujan.


ahh..~~

Hujan.....best.tido.

erm..nape tiap kali ujan mesti dikaitkan dengan tido? Knape time hujan je sedap giless tido smpai rase macam tak nak bangun 2 kali jumaat?

eh..hujan makin lebat.

Rase tenang. Tadi petang banyak keje kat lab. Like heaven. Start dari pagi smpai ke petang. LAst treatment yang aku repeat dlu. Time disect tikus siap berdoa lagi harap2 tak nampak ulcer dalm perot mereka. Tapi hampa. Rase macam nak maki orang.huh!

Tekanan dah atas normal. Rase mcm banyak keje tak siap lagi. Thesis baru start satu muka. RAse macam nk koma..*blergh* PAstu bangun je *ting* keje dah setel seme...hahahh..mimpi jela dapat!

ok tutup lampu!

4 comments:

zella said...

bila hujan pun org kaitkan dgn perut yg asyik lapar hehehehh

zack zukhairi said...

teringin gak bile bangun tido je, semua benda da settle. tapi tu la.. hehe! Tak jumpa lagi dunia mcm tu.

Kapten Luffy said...

aku time hujan / mendung mesti sayu
hehe

khalisyaa said...

zella...kne plak mkn byk nnt gemok..huhu...
betol gak kn zack...hehe..
apsal sayu plak luffy?mst teringt kesah dolu2 nih..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails