Friday, January 29, 2010

KEcemasan..nenong..nenong

Bismillah...

Urgghh....erghhh...
Sakit pinggang!

Petang tadi pegi ke histo lab nak buat sectioning sample. Tak banyak. Sikit je tinggal dekat 20. Penat weh! Berdiri dekat 3 jam. Fokus punye pasal. Nak duduk pun boleh lupe.heh. Mengeluh la sakit pinggang padehal kerusi dok seblah jek. Nak dekat tinggal 2 sample baru perasan ade kerusi. Dapat la duduk 20 minit.

Malam plak datang. Bukak emel. Biasela tetiap malam. Emel, fesbuk dan blog bende wajib dalam hidup. Macam gula dalam minuman. Kalau takdek gule dalam air sirap bukan air sirap namenye.heh. EMel dari Dr.Abdah. Supervisor final year projek. uuu. Kecut perot jap. Emel die beh kuang cakap ceni. Seme final year student kene join simposium biomedical yang dianjurkan oleh Upm bulan march karang. Kene submit abtract hari rabu ni.

woah? How come meh?? Projek aku pun tunggang langgang lagi, thesis pun baru buat front page dah kene masok simposium plak. Dahtu ade univ lain datang gak. Nak ready satu hal. Kang buat malu dak2 course aku jek sebab tak ready nak present projek. huhu.masalah...Leh kate 50% kawan2 aku takpuas hati gakla sebab projek masing2 terbengkalai lagi. Ade yang asik2 kene repeat jek, histo tak jadila, yang lagi haru ade gak barang nak buat projek tak smpai lagi.fuh. Lagi beberape bulan je nak prepare untuk viva. Even aku kecut perot macam nak ter#*&$#, tapi aku teruja weh!hee....



Boleh ke buat muke kiut ceni weh? Aku macam nak giget je beliau!



Nota kecik: Tadi baru je dapat call dari cik abang. Die kate terlanggar kucing kat highway nak balik umah tadi...huuuu.....haru=(~~

2 comments:

Lt. Danny Rock said...

khusyuk giler wat sample sampai 3 jam..
kalau ko semayang pun mesti khsyuk gak kan he3.. hebat2

khalisyaa said...

hahahhaaa...
ko memang....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails